PS Audio Torreys OS levert Roon compatibiliteit

PS Audio Torreys OS brengt Roon naar de DAC's van dit merk

Het nieuwe PS Audio Torreys OS levert niet alleen een verfrissende update voor de DirectStream DAC en de Junior-afgeleide op, maar zorgt meteen ook voor Roon-compatibiliteit.

Roon is tamelijk hot op het moment en het is dan ook niet bijzonder verrassend dat meer en meer fabrikanten support hiervoor in hun apparatuur inbouwen. PS Audio lanceert per direct een compleet nieuw besturingssysteem – Torreys OS – voor hun DirectStream DAC en de DirectStream Junior. De verse versie zorgt voor verbeterd pauzeloos (‘gapless’) afspelen van DSD-streams, verbeterde Sigma-Delta modulatoren en verbeterde HF-ruisonderdrukking. Eveneens verbeterde cijfers op het vlak van jitter en klokruis zorgen voor een stabieler geluidsbeeld. Ook interessant is de verbeterde support voor standaard audio-cd’s, die klinken nu zo goed dat sommigen niet eens meer het verschil horen tussen hires-audio en een red book-cd, zo belooft de fabrikant.

Roon

Naast de technische verbeteringen onder de motorkap is er ook nieuwe functionaliteit toegevoegd in de vorm van Roon-compatibiliteit. Gebruik uw DAC als Roon-client om in topkwaliteit te genieten van uw muziekcollectie. Meer dan genoeg redenen om snel te upgraden naar de het nieuwste besturingssysteem (firmware) lijkt ons.

Gerelateerde berichten

Hoofdkantoor Netflix

Netflix naar België en Duitsland

Ook onze buurlanden kunnen over een paar maanden genieten van Netflix. Aan het einde van dit jaar opent de Amerikaanse filmdienst zijn deuren in Duitsland en België. Tevens krijgen inwoners van Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Luxemburg op termijn toegang tot Netflix.

Geef een reactie