web analytics

Noble Audio presenteert Katana, de oordoptopper

De Katana in-ear monitors vormen het nieuwe topmodel van Noble Audio

De Katana is het nieuwste vlaggenschip van Noble Audio, deze in-ear monitors beschikken over maar liefst negen afzonderlijke drivers uit eigen huis.

Eigenlijk is dat laatste – de drivers uit eigen huis – óók nieuws: het is de eerste keer dat Noble Audio ook dit onderdeel zelf heeft ontworpen en geproduceerd. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de Katana zelf. Het betreft hier een in-ear monitor (IEM), ofwel – meer oneerbiedig gezegd – een setje oordopjes. Maar dan wel van uitzonderlijk hoge kwaliteit samengebouwd in een uit twee helften bestaande aluminium behuizing. U kunt kiezen uit universele modellen of custom-made exemplaren. Deze laatsten zijn natuurlijk ideaal voor als u heel veel gebruik van de oordopjes gaat maken, of als u ze professioneel inzet.

9

De negen afzonderlijke drivers zorgen voor een indrukwekkend geluid en u krijgt bij aankoop een pletbestendige draagtas meegeleverd. Ook 12 paar rubber dopjes (vier soorten in drie verschillende maten) worden meegeleverd, maar ook vindt u in de verpakking onder meer een schoonmaakset. Praktisch zijn de loskoppelbare kabels. De universele en custom-fit versie kosten allebei $1850 dollar; ook is er nog een 3D-geprinte SLA-versie a $1650 beschikbaar en een Prestige custom-fit set a $2850. Ze zijn nog (net) niet direct leverbaar, maar een (vooraf) bestelling plaatsen kan al wel. De verwachte levertijd is 8…10 weken.

Gerelateerde berichten

Lentus Audio Duo 2

Lentus Audio zit niet stil. Is de Duo een jaartje op de markt, nu komt het bedrijf met de opvolger: de Duo 2. Een luidspreker met, heel toepasselijk, twee units. Net als versie één dus. Echter, deze keer geen chique bandtweetert met een woofer, maar een Jordan breedbandertje en een woofer.

Geef een reactie