Bryston nu klaar voor Roon

Na het updaten van uw Bryston firmware zijn de spelers van dit merk Roon-compatibel

Dankzij een firmware-update zijn de digitale muziekspelers van Bryston vanaf nu helemaal klaar voor Roon. Snel downloaden en installeren dus, mocht u gebruik (willen) maken van Roon.

Veel zichzelf respecterende high-end fabrikanten leveren tegenwoordig spelers uit met Roon-ondersteuning. Bryston realiseert deze ondersteuning via een firmware update (versie S2.28) voor zijn netwerkspelers.

Kwaliteit

Gebruikt u Roon, dan kan na de update naar de net genoemde versie van het ‘besturingssysteem’ de netwerkspeler direct ingezet worden als eindpunt in de Roon-keten. Geniet van de uitstekende geluidskwaliteit van uw high-end speler via uw vetrouwde Roon-omgeving. De firmware-update is beschikbaar voor de BDP-1, BDP-1 USB en BDP-2. Leuk aardigheidje: u krijgt van Bryston na upgraden een tegoedbon om Roon 60 dagen kosteloos uit te proberen.

Geef een antwoord