web analytics

Bryston nu klaar voor Roon

Na het updaten van uw Bryston firmware zijn de spelers van dit merk Roon-compatibel

Dankzij een firmware-update zijn de digitale muziekspelers van Bryston vanaf nu helemaal klaar voor Roon. Snel downloaden en installeren dus, mocht u gebruik (willen) maken van Roon.

Veel zichzelf respecterende high-end fabrikanten leveren tegenwoordig spelers uit met Roon-ondersteuning. Bryston realiseert deze ondersteuning via een firmware update (versie S2.28) voor zijn netwerkspelers.

Kwaliteit

Gebruikt u Roon, dan kan na de update naar de net genoemde versie van het ‘besturingssysteem’ de netwerkspeler direct ingezet worden als eindpunt in de Roon-keten. Geniet van de uitstekende geluidskwaliteit van uw high-end speler via uw vetrouwde Roon-omgeving. De firmware-update is beschikbaar voor de BDP-1, BDP-1 USB en BDP-2. Leuk aardigheidje: u krijgt van Bryston na upgraden een tegoedbon om Roon 60 dagen kosteloos uit te proberen.

Gerelateerde berichten

Teufel Definion 3

Teufel lanceert Definion 3

Wie de Definion 5 te groot of wellicht te duur vindt, kan terecht bij de kleinere versie: de Definion 3. Een wat slankere, kleinere versie van de ‘5’. Teufel heeft deze vandaag gelanceerd en koppelt er direct een leuke actie aan met een gratis stand en speakerkabel!

Geef een reactie