web analytics

BHK Signature voorversterker nu leverbaar in Europa

De BHK Signature voorversterker van PS Audio, nu ook leverbaar in Europa

De BHK Signature voorversterker van PS Audio is per direct leverbaar in Europa. Het apparaat staat bekend als een der besten ter wereld, al helemaal in z’n prijsklasse.

Distributeur Aspera Audio maakt bekend dat de BHK Signature nu ook in Europa verkocht wordt, al geldt wel dat de eerste lichting in beperkte hoeveelheden beschikbaar is. Deze volgens velen ultieme voorversterker van PS Audio heeft al vele ronkende kritieken mogen ontvangen, dus dat is alvast mooi meegenomen. U vindt alle technische details alhier. De Signature is opgebouwd met buizen, ontworpen door Bascom H. King (vandaar de letters BHK in de typenaam natuurlijk…). Het apparaat beschikt over vijf identieke gebalanceerde (XLR) en ongebalanceerde (RCA) ingangen. Intern worden ongebalanceerde signalen direct naar de gebalanceerde equivalent geconverteerd om zo min mogelijk vervorming en zo hoog mogelijke lineariteit te realiseren. De volumeregeling is een kunststukje op zich waarvoor de ontwerper alles uit de kast heeft getrokken.

MOSFET’s

Het zijn niet alleen buizen waarop de Signature is gebaseerd, de uitgangstrap is opgebouwd met MOSFET’s. Daarmee wordt het beste uit beide analoge werelden gebundeld. We kunnen nog even doorgaan met u lekker maken, maar de gemiddelde Nederlander is natuurlijk vooral geïnteresseerd in een antwoord op de vraag ‘Wat kost dat nou, zo’n voorversterkertje van PS Audio?’. Dat blijkt voor high-end begrippen eigenlijk best mee te vallen: €7450 en voor dat bedrag mag u kiezen uit een zilvergekleurde of zwarte versie.

Gerelateerde berichten

Bowers & Wilkins PX noise cancelling headphones

Vandaag lanceert Bowers & Wilkins haar nieuwe PX noise cancelling draadloze hoofdtelefoon en vult hiermee de huidige hoofdtelefoon line-up aan. In vergelijking met de reeds bestaande P5 en P7 Wireless modellen heeft de PX een strakkere, meer tijdloze vormgegeven gekregen en is op diverse punten doorontwikkeld voor een beter gemak en draagcomfort.

Geef een reactie