Beyerdynamic DT 1990 PRO open koptelefoon

De gloednieuwe Beyerdynamic DT 1990 PRO

Op de recente IFA introduceerde Beyerdynamic de DT 1990 PRO, inmiddels is bekend dat de open hoofdtelefoon vanaf begin september leverbaar is.

De DT 1990 PRO is bedoeld als studioreferentie hoofdtelefoon, maar ook audioliefhebbers thuis kunnen hun hart er natuurlijk aan ophalen. Om gelijk maar even met de deur in huis te vallen: deze Beyerdynamic kost €599 en dat valt voor een apparaat met deze kwaliteiten alleszins mee. De drivers zijn gebaseerd op de huiseigen Tesla-technologie en het frequentiebereik van de handgemaakte koptelefoons loopt van 5 tot 40.000 Hz. De impedantie bedraagt 250 Ohm.

Verwisselbare oorkussens

Samen met de DT 1990 PRO krijgt u twee aansluitkabels meegeleverd, een normaal exemplaar en een krulsnoer, beiden met mini XLR-aansluiting. Ook vindt u twee oorkussens voorzien van geheugenschuim in de verpakking, het aardige is dat iedere set een eigen klank levert. Kies uit neutraal analytisch of wat warmer en voller.

Gerelateerde berichten

Sennheiser HD700

Sennheiser wint Emmy voor technische innovaties

Sennheiser is onderscheiden met de Philo T. Farnsworth-award tijdens de 65e Primetime Emmy Engineering Awards in Hollywood. De Philo T. Farnsworth-award eert bureaus, bedrijven en instellingen die over de jaren een significante invloed hebben gehad op televisietechnologie en -techniek.

Geef een reactie