web analytics

Audio Ingang voegt merken toe

Audio Ingang importeert per direct ook Bergmann Audio en Velodyne Acoustics

Audio Ingang voegt per direct twee nieuwe merken toe aan zijn portfolio: Bergmann Audio en Velodyne Acoustics. De importeur presenteert beide nieuwe aanwinsten ook op de X-fi.

Bergmann Audio produceert platenspelers met als uitgangspunt het combineren van eenvoud en Scandinavisch design. Daarbij wordt onder meer gebruik gemaakt van luchtlagering en de juiste materialen om een uitzonderlijke geluidskwaliteit te garanderen. Alle mechanische onderdelen in de draaitafels en toonarmen zijn ontwikkeld door Johnnie Bergmann en in-house gefabriceerd door Bergmann Audio zelve.

Velodyne Acoustics

Als u op zoek bent naar een uitstekende subwoofer, dan is Velodyne Acoustics zonder meer uw aandacht waard. Volgens Audio Ingang is het zelfs de absolute wereldleider in de subwoofer-markt. Het bedrijf bestaat inmiddels alweer meer dan dertig jaar, dus kennis en ervaring is zonder meer opgedaan. Zowel Bergmann als Velodyne worden op de komende X-fi (24-25 september) door de importeur in het zonnetje gezet.

Gerelateerde berichten

De Ronald Wanders Ribbon

Alpha Lezer met heftig DIY-project

Je hebt soms van die projecten… daar moet je wel wat over schrijven. Dit is er eentje. En hopelijk één in een serie van vele! Of wellicht een nieuwe DIY-rubriek op Alpha Audio? Lezers die zo ongelooflijk bevlogen zijn met audio, geven we graag een podium namelijk.  

Geef een reactie