web analytics

Veracity Audio Mystra DAC, met warme buizenklank

De Veracity Audio Mystra DAC

De Veracity Audio Mystra DAC is een dual-mono-systeem met twee DAC’s en buizen in de drivertrap. Hierop sluit u een eind- of voorversterker aan.

Buizenklank blijft geliefd, al gebied de eerlijkheid natuurlijk wel te zeggen dat het ‘warme geluid’ vooral te maken heeft met een frequentiecurve die precies bij het menselijk gehoor past. Daar houdt u van of niet. Valt u in de eerste categorie, dan is de Mystra DAC van Veracity Audio zonder meer de moeite waard om een blik op te werpen. Het geheel is opgebouwd uit twee monoblokken, inclusief een dubbele DAC. DSD64 en DSD128 worden native ondersteund zonder verdere digitale (na)bewerking.

Hoofdtelefoon

Verder is voorzien in de aansluiting voor een koptelefoon, de impedantie hiervan mag liggen tussen 32 Ohm en 300 Ohm. Verder is een setje ongebalanceerde lijnuitgangen beschikbaar in RCA-uitvoering, maar u kunt ook gebruik maken van de XLR-gebalanceerde uitgangen. Gescheiden voedingen voor digitale en analoge deel alsmede linker- en rechterkanaal complementeren het geheel. Verkoopprijs vanaf 3390 Britse Ponden, omgerekend een dikke €4400.

Gerelateerde berichten

Lily Collins

Armin van Buuren ?gevaarlijkste Nederlander op internet?

Carice van Houten is van haar troon gestoten in de zoektocht van McAfee naar de gevaarlijkste beroemdheid op het Nederlandse stukje internet. In het jaarlijkse lijstje ? dit jaar voor de zevende keer samengesteld ? moet ze DJ Armin van Buuren voor zich dulden. Internationaal is actrice Lily Collins de ?most dangerous cyber celebrity of […]

Geef een reactie