web analytics

Ultrasound PRO 2900i hoofdtelefoon

De Ultrasound PRO 2900i hoofdtelefoon

Met de nieuwe PRO 2900i legt het Duitse bedrijf Ultrasound de lat weer een stukje hoger als het gaat om high-end genieten.

De opvouwbare Ultrasound PRO 2900i is een open dynamische hoofdtelefoon die beschikt over 40mm drivers. De koptelefoon is geschikt voor zowel ‘thuisluisteren’ als professioneel gebruik. De stevige draagbeugel is met een dicht en zacht materiaal bekleed, net als de oorkussens. Het draagcomfort moet dan ook prima in orde zijn.

Accessoires erbij

Het aardige is dat u niet eens de hoofdprijs neer hoeft te tellen voor dit stukje Duits vakwerk: voor €469 mag u hem de uwe noemen.De impedantie van de PRO 2900i bedraagt 40 Ohm en het frequentiebereik loopt van 6 tot 42000 Hz. Voor het net genoemde aanschafbedrag krijgt u er ook een mooie draagtas, een set reserve oorkussens, een 1,5 meter ultrazachte kabel en een 3 meter krulkabel met Neutrik-jackplug bij. Eigenlijk kunnen we dus zo ongeveer van een koopje spreken!

Gerelateerde berichten

JBL Cinema 610

JBL: einde aan matig flatscreen-geluid

De nieuwe JBL Cinema 510 en 610 homecinema-installaties beloven door hun 5.1-weergave een ruimtelijk geluidseffect in de woonkamer. Het tijdperk van matig geluid uit flatscreen-televisies is ten einde gekomen, meldt de fabrikant. ?Met de JBL-geluidstechnologie is er geen reden voor flatscreen tv-gebruikers om niet te kunnen genieten van homecinema-geluidskwaliteit,? zegt Bas van de Rijt, Marketing […]

Geef een reactie