web analytics

Sonus Faber Principia primeur bij AudioExpert

De Sonus Faber Principia is binnenkort leverbaar bij AudioExpert

AudioExpert heeft de primeur in Nederland wat betreft de Sonus Faber Principia speakers in Nederland. Voor een verrassend bedrag genieten van high-end!

De Sonus Faber Principia valt net onder de Chameleon-serie en biedt een klankkwaliteit plus design die normaal gesproken niet snel te vinden is in deze klasse. Eind juni wordt de serie bij AudioExpert verwacht, inmiddels zijn daar al in een demo-opstelling Principia’s te beluisteren die door Audiac zijn aangeleverd.

Kiezen maar

De Principia-speakerlijn bestaat uit twee verschillende 2-weg boekenplankluidsprekers, , 2 vloerstaanders en een centerspeaker. U kunt het dus zelf zo gek maken als u wilt. Zonder meer een uitstekende keuze voor een ieder die wel van goed geluid wil genieten, maar niet de financiële middelen heeft om duizenden Euro’s of meer uit te geven. Hopelijk is het een trend die een beetje doorzet, want de mp3-generatie mag wat ons betreft ook best weer eens (leren) genieten.

Gerelateerde berichten

NAIM – High End Munchen 2017

NAIM toont zijn complete Uniti line-up op de High End. Natuurlijk hebben we daar al eerder kennis mee gemaakt, maar nu kunnen ze ook vertellen dat het leverbaar gaat worden. Wat natuurlijk wel prettig is. Wij lopen alles even langs voor u én brengen nog twee extra nieuwtjes!

Geef een reactie