web analytics

Roksan kondigt blak-serie aan

Voorlopig houdt Roksan het bij een aankondiging op de homepage

Het Britse Roksan komt met een nieuwe lijn producten onder de naam blak, met daarin onder meer een geïntegreerde versterker en cd-speler.

De hele serie Roksan blak-componenten krijgt een industriële look qua design, en zal leverbaar zijn in de kleuren antraciet, houtskool en opium,. De blak geïntegreerde versterker is voorzien van een DAC (24/192 PCM of DSD128) inclusief USB-aansluiting. Bluetooth met aptX wordt ondersteund. Bijzonder is de aparte hoofdtelefoonversterker voorzien van een al even separate voeding.

CD-speler

Je zou het door al het streaming-geweld bijna vergeten, maar cd’s bestaan natuurliojkj ook nog altijd. Met de blak cd-speler kunt u alle kanten op. Zo is voorzien in een interne nauwkeurige DAC, maar behoort het aansluiten van een externe DAC via S/PDIF, optisch of AES/EBU tot de mogelijkheden. Hou de pagina van Roksan in de gaten, er verschijnt daar spoedig meer informatie over de blak-serie!

Gerelateerde berichten

Zappiti Player 4K Duo

Zappiti kondigt Player 4K Duo aan

Het Franse Zappiti brengt eind augustus de Player 4K Duo op de markt. De voornaamste speerpunten van deze nieuwe mediaspeler zijn ondersteuning van de hevc-codec en de mogelijkheid om aan de voorzijde maar liefst twee 3,5inch-schijven in te bouwen.

Geef een reactie