web analytics

Overgaauw introduceert Bowers & Wilkins 800 D3

Genieten bij Overgaauw in Leiden

Op vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli kunt u bij Overgaauw genieten van de introductie van de Bowers & Wilkins 800 D3, maak kennis met écht high-end geluid.

In hartje Leiden aan de Breestraat 148 kunt u op vrijdagmiddag 1 juli om 16.00 uur of op zaterdag 2 juli om 11.00 uur, 13.00 uur, 15.00 uur en (of…) 17.00 uur terecht bij Overgaauw. Aldaar zal de B&W 800 D3 – het vlaggenschip van dit merk – gepresenteerd worden. Gekoppeld aan de Esoteric N-05 Streaming DAC die zijn introductie ondergaat in de Benelux. Een dubbele primeur dus eigenlijk en alleen daarom al zonder meer de moeite waard om naar Leiden te trekken.

Uitleg erbij

Medewerkers van B&W zijn aanwezig om de technologie achter de 800 D3 uit de doeken te doen, terwijl ook Jasper Bol van Esoteric paraat staat om vragen te beantwoorden. De luistersessies zelf duren gemiddeld drie kwartier tot een uur. Aanmelden is verplicht, dat kan hier of via een mailtje naar [email protected].

Gerelateerde berichten

Europa

Downloaden vanaf nu verboden in Nederland

Hoewel de regering de afgelopen jaren tevergeefs verschillende pogingen heeft gedaan om een downloadverbod in te voeren, is het nu dan eindelijk toch zover. Het Europese Hof bepaalde vanmorgen dat de Nederlandse overheid downloaden uit illegale bron moet verbieden. Het Ministerie van Justitie geeft aan dat het downloadverbod direct van kracht is.

webshop Hi-Stands.eu

Vernieuwde webshop Hi-Stands.eu

De webwinkel van Hi-Stands is vernieuwd. De webshop heeft verbeterde zoekmogelijkheden, maakt gebruik van social media, is overzichtelijker en toont bij diverse producten nieuwe en betere afbeeldingen.

Geef een reactie