Nubert getroffen door onweerschade

Onweer kan een fikse schadepost opleveren, zo ondervond ook Nubert

De Duitse high-end fabrikant Nubert is getroffen door zware onweerschade; mocht u daar bestellingen hebben lopen dan kan de levering dus vertraging oplopen.

Eind mei is nagenoeg de complete voorraad aan apparatuur – inclusief die in het verzendmagazijn – van de Duitse high-end speakerfabrikant Nubert verloren gegaan door onweerschade. Naast de speakervoorraad is ook onder meer de gloednieuwe en klaar voor verzending staande serie nuPower A volledig vernield. Het is nog onduidelijk wat de toekomst van deze eindversterker nu is, mogelijk kan een compleet nieuwe productierun in opdracht gedraaid worden.

Even geduld

Gelukkig zijn er geen gewonden of erger gevallen tijdens het noodweer, maar wel lopen leveringen vertraging op. Iets waar u de komende weken zonder meer rekening mee moet houden. Uiteindelijk zal door het wonder der verzekeringen Nubert weer zo snel mogelijk de oude draad oppikken, maar de komende tijd is het even behelpen.

https://www.alpha-audio.nl/2016/06/nubert-getroffen-onweerschade/

Gerelateerde berichten

GTA

Engadget stelt lijst favoriete gaming-muziek samen

We denken er eigenlijk heel weinig over na bij het spelen van spellen: de soundtrack. Toch zijn er spellen die heel veel aandacht aan muziek en geluid in het algemeen besteden. Denk aan Killzone (van een stel Nederlanders). Engadget heeft een lijst met hun favoriete tracks gemaakt. Best interessant.

Geef een reactie