web analytics

Nubert getroffen door onweerschade

Onweer kan een fikse schadepost opleveren, zo ondervond ook Nubert

De Duitse high-end fabrikant Nubert is getroffen door zware onweerschade; mocht u daar bestellingen hebben lopen dan kan de levering dus vertraging oplopen.

Eind mei is nagenoeg de complete voorraad aan apparatuur – inclusief die in het verzendmagazijn – van de Duitse high-end speakerfabrikant Nubert verloren gegaan door onweerschade. Naast de speakervoorraad is ook onder meer de gloednieuwe en klaar voor verzending staande serie nuPower A volledig vernield. Het is nog onduidelijk wat de toekomst van deze eindversterker nu is, mogelijk kan een compleet nieuwe productierun in opdracht gedraaid worden.

Even geduld

Gelukkig zijn er geen gewonden of erger gevallen tijdens het noodweer, maar wel lopen leveringen vertraging op. Iets waar u de komende weken zonder meer rekening mee moet houden. Uiteindelijk zal door het wonder der verzekeringen Nubert weer zo snel mogelijk de oude draad oppikken, maar de komende tijd is het even behelpen.

Gerelateerde berichten

De Micromega M-One geïntegreerde streamer-versterker

Micromega M-One all-in-one streamer

Toegegeven: de Micromega M-One ziet er een beetje uit als een badkamerweegschaal, maar het is veel meer. De M-One is namelijk een mooie combinatie van streamer en eindversterker in één praktische behuizing.

Geef een reactie