web analytics

Nubert getroffen door onweerschade

Onweer kan een fikse schadepost opleveren, zo ondervond ook Nubert

De Duitse high-end fabrikant Nubert is getroffen door zware onweerschade; mocht u daar bestellingen hebben lopen dan kan de levering dus vertraging oplopen.

Eind mei is nagenoeg de complete voorraad aan apparatuur – inclusief die in het verzendmagazijn – van de Duitse high-end speakerfabrikant Nubert verloren gegaan door onweerschade. Naast de speakervoorraad is ook onder meer de gloednieuwe en klaar voor verzending staande serie nuPower A volledig vernield. Het is nog onduidelijk wat de toekomst van deze eindversterker nu is, mogelijk kan een compleet nieuwe productierun in opdracht gedraaid worden.

Even geduld

Gelukkig zijn er geen gewonden of erger gevallen tijdens het noodweer, maar wel lopen leveringen vertraging op. Iets waar u de komende weken zonder meer rekening mee moet houden. Uiteindelijk zal door het wonder der verzekeringen Nubert weer zo snel mogelijk de oude draad oppikken, maar de komende tijd is het even behelpen.

Gerelateerde berichten

NAIM – High End Munchen 2017

NAIM toont zijn complete Uniti line-up op de High End. Natuurlijk hebben we daar al eerder kennis mee gemaakt, maar nu kunnen ze ook vertellen dat het leverbaar gaat worden. Wat natuurlijk wel prettig is. Wij lopen alles even langs voor u én brengen nog twee extra nieuwtjes!

Geef een reactie