web analytics

MusicWorks P-Cone 2 en P-Cone L ontkoppelaars

De P-Cone L van MusicWorks

Knooppunt Audio BeNeLux heeft een tweetal nieuwe producten van MusicWorks in het assortiment opgenomen: de P-Cone 2 en P-Cone L ontkoppelaars.

De P-Cone’s zijn bedoeld voor het mechanisch ontkoppelen van luidsprekers, een soort van schokdempers dus. U plaatst ze als voetjes onder de speakers en vervolgens geniet u volgens de fabrikant van een schonere klank, meer details en een ruimtelijker 3D-beeld. Met een beetje geluk behoort ‘doordreunen’ naar de benedenburen ook gelijk tot het verleden.

Varianten

De P-Cone L zijn de grootste ontkoppelaars, de P-Cone 2 zijn de kleinere (en ook prettig geprijsde) varianten. De eerste versie kost €299 en de laatstgenoemde €99. Beide typen cones zijn gemaakt van een gepatenteerd thermoplastisch materiaal met de naam PEEK. Naast de ontkoppelaars van MusicWorks levert Knooppunt binnenkort ook de op springen staande soortgelijke hulpmiddelen van Italiaanse makelijk: De DMSD HD. Deze set van 8 stuks kost €689,70.

De DMSD HD-set in handige verpakking

De MusicWorks Cone’s zijn verkrijgbaar bij:

www.itharkstee.nl: It Harkstee Twijzelerheide, zaterdag 18 juni zijn ze voor het eerst te beluisteren tijdens het audiofeest bij It Harkstee.
www.cdvinyl4u.com: CDVinyl4U Webshop.
www.streaming4home.nl: Streaming4Home Kamerik.

 

Voor de DMSD HD kunt u (binnenkort) terecht bij:

www.cdvinyl4u.com: CDVinyl4U Webshop.
www.itharkstee.nl: It Harkstee Twijzelerheide.
www.streaming4home.nl: Streaming4Home Kamerik.

Gerelateerde berichten

B&O Nordic Sky

Rek de zomer met Nordic Sky

B&O Play, het submerk van Bang & Olufsen, lanceert een nieuwe set covers en poten voor de BeoPlay A9, die zijn inspiratie vindt in het intense licht van de Scandinavische zomernachten. De drie verschillende Nordic Sky-edities houden de herinnering aan de mooie zomer het hele jaar levend.

Geef een reactie