web analytics

MusicCast primeur van Yamaha op X-fi

Het Yamaha MusicCast-systeem in schematische opbouw

Yamaha presenteert MusicCast voor het eerst aan consumenten op de X-fi in september. U kunt niet alleen kijken, maar er ook mee spelen.

Eerder vandaag schreven we al dat het aanbevelenswaardig is om de X-Fi nationale audioshow op 24 en 25 september vast in de agenda te zetten. Al was het maar om eens echt aan den lijve kennis te maken met de nieuwe MusicCast-producten van Yamaha. Dit is een – volgens Yamaha – revolutie in netwerkaudio waarbij gekozen kan worden uit diverse apparaten.

Meer dan multiroom

MusicCast gaat net wat verder – qua apparatuuraanbod – dan de gemiddelde multiroom-speakersets. Zo heeft Yamaha een assortiment aan compatibele hifi-sets, speakers, Soundbars, AV-versterkers en meer voor u klaar staan. Alles is met alles te koppelen, maar ook zonder meer afzonderlijk te gebruiken. Bediening verloopt via bijvoorbeeld een app op uw mobiel. Kijken, luisteren en uitproberen kan op de X-Fi in de Koningshof in Veldhoven. Kaarten zijn hier vanaf 1 juli verkrijgbaar.

 

Gerelateerde berichten

JBL J46BT (2)

JBL brengt twee verse hoofdtelefoons uit

Elektronicafabrikant JBL komt met twee nieuwe hoofdtelefoons (in-ear en over-ear) op de proppen. De J46BT en Synchros S400 zijn allebei in staat om via bluetooth verbinding te maken met mobiele apparatuur. Een groot voordeel, want gebruikers hebben hierdoor geen last van ellenlange snoeren.

Geef een reactie