Musical Fidelity Encore 225 all-in-one

De Encore 225 van Musical Fidelity, een all-in-one

Ruimte besparen hoeft niet perse zonder inboeten aan kwaliteit te gaan, zo bewijst Musical Fidelity maar weer eens met de Encore 225 all-in-one. Speelt álles af!

De vers aangekondigde Encore 225 van Musical Fidelity is een echte all-in-one. Het betekent dat u er een netwerkspeler in kunt zien, maar ook een cd-speler. Verder fungeert het apparaat als een 2 x 225 Watt (vandaar de naam) eindversterker. Alles is verpakt in een aantrekkelijke behuizing met grote koelvinnen aan beide zijkanten en een ruim bemeten hi-res LCD-display. Met deze all-in-one bent u klaar met één apparaat.

Interne opslag

De Encore 225 beschikt over een ingebouwde 1 TB harde schijf, mocht deze ooit eens te klein blijken dan is upgraden naar een groter exemplaar geen probleem. Prettig is de Gigabit-netwerkaansluiting, daarmee pompt u razendsnel grote bestanden van en naar de schijf. De 225 is sowieso flink futureproof met bijvoorbeeld USB3-poorten (een A en B exemplaar) en daarnaast ook nog drie USB 2.0-poorten waarvan eentje aan de voorkant. Inwendig zorgt een 64 bit Intel dual core processor voor een vlotte werking van het geheel. De in de speler gebruikte DAC heeft een resolutie van 32 bit bij maximaal 384kHz. De Encore 225 is vanaf juli dit jaar leverbaar en moet – omgerekend – ongeveer €5100 gaan kosten.

Gerelateerde berichten

Nieuwe Bryston-producten

NIEUWS – Niet één, niet twee, maar drie nieuwe producten van het Canadese Bryston. Een merk dat toch wel beroemd is vanwege versterkers. Degelijke, krachtige versterkers. Wat is er nieuw? De BHA-1 hoofdtelefoonversterker, de B135-SST-2 geïntegreerde versterker en de SP3 soundprocessor/voorversterker. 

9 reacties

  1. MF geluidtechnisch super, maar software ondersteuning is bagger. Dat is altijd het probleem met bedrijven die software bij derden inkopen. Nooit meer voor mij.

Geef een reactie