web analytics

Furutech NanoFlux kabels

De Furutech NanoFlux speakerkabel

Furutech heeft haar nieuwe vlaggenschip in de vorm van de NanoFlux-kabels uitgebracht. Bedoeld voor een ieder die met niets minder dan het beste genoegen neemt.

De – letterlijk – kern van de nieuwe NanoFlux-kabels wordt gevormd door de ‘Alpha Nano-Au-Ag’ OCC geleider. Een complex fabricageproces – waaronder het cryogeen behandelen van de geleiders, demagnetiseren en coaten met Nano Liquid voor betere geleiding – zorgen voor een kabel van formaat. De genoemde Nano Liquid bestaat overigens uit een mengsel van heel fijne goud- en zilverdeeltjes die door hun microscopische afmetingen oneffenheden aan de oppervlakte opvullen en daardoor voor een groter contactgebied zorgen.

Speaker en voeding

De NanoFlux-kabels zijn verkrijgbaar in de vorm van speakerkabels en als voedingskabels, u kunt er dus vrijwel uw hele installatie mee bedraden. Voor de 1,8 meter lange NanoFlux voedingskabel betaalt u omgerekend zo’n €4940, een paartje speakerkabels (2,5 meter) gaat over de toonbank voor zo’n €6500.

Gerelateerde berichten

Polk Audio TSx110b black

Polk Audio: nieuwe TSx-Serie home theater luidsprekers

Polk Audio introduceerde begin 2008 zijn high-performance, high-value TSi luidsprekerlijn. Vijf jaar later brengt Polk deze opnieuw uit, maar is deze populaire lijn volledig opnieuw ontworpen. Een nieuwe behuizing, verbeterde basweergave, een nog groter dynamisch bereik, verbeterde beeldvorming, grotere detaillering, superieur rendement ? en een nieuwe naam.

Geef een reactie