web analytics

Ecotono keramische roeptoeters voor iPhone

De Aulus Magnum van Ecotono, een passieve en oogstrelende akoestische versterker

Een akoestische versterker blijft een leuk ding en dankzij smartphones staan ze meer in de belangstelling dan ooit, iets wat ook het Italiaanse Ecotono doorheeft.

Het Italiaanse Ecotono brengt een lijn fantastisch ogende deels aan audio gerelateerde producten op de markt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Aulus Magnum, een fors uit de kluiten gewassen hoorn van keramiek. Het idee is dat u uw iphone in de ingang plaatst. Speel vervolgens simpelweg uw muziek af en verbaas uzelf over de volle klank. Versterking zonder dat er een transistor of buis aan te pas komt! Dit idee is natuurlijk verre van nieuw, het concept werd al gebruikt in de tijd van de aloude opwindgrammofoon.

Muizenspeaker

Is de Aulus Magnum u wellicht toch een maatje te groot, dan heeft Ecotono nog veel meer akoestische versterkers in het assortiment. Zelfs eentje in de vorm van een designmuisje ontbreekt niet. Leuk voor erbij, of om een meer prominente plaats in de huiskamer te geven om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Apple Music

Josh Homme en Elton John radio-dj’s in Apple Music

Eerder las u op Alpha Audio al dat Apple Music op 30 juni beschikbaar komt en dat er onder de naam Beats One een wereldwijd radiostation beschikbaar komt. Verschillende bekende artiesten fungeren als radio-dj, zoals Elton John, Josh Homme (Queens Of The Stone Age) en nog meer allerlei populaire muzikanten.

Geef een reactie