Denon toont opvolger van AH-W150 in-ears

Draadloze in-ears zijn toch een geval apart. Ze zijn handig, maar hebben toch vaak issues op gebied van ontvangst, accuduur en comfort. Denon toont op de conferentie de opvolger van de AH-W150. 

De nieuwe AH-W150 moet met name betere ontvangst hebben. Bij de vorige versie was het nog weleens het geval dat als de telefoon van de ene naar de andere broekzak verhuisde, de muziek ‘meeverhuisde’. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een betere bluetooth-chip moet dat hebben opgelost.

Waterdicht

Bij sporters is het belangrijk dat de in-ears tegen zweet en water kunnen. De nieuwe versies zijn echt waterdicht. U zou er bijna mee onder water kunnen. En dat voor 99 euro!

Video Denon AH-W150

Gerelateerde berichten

Haleigh Walsworth met MOMENTUM

Sennheiser laat zich inspireren door mode

Sennheiser laat zich van zijn modebewuste kant zien met de lancering van vier varianten van de on-ear hoofdtelefoon MOMENTUM. De nieuwste modellen uit de MOMENTUM-familie zijn compacter en sluiten dankzij het palet van frisse pasteltinten perfect aan op de nieuwste modecollecties.

Geef een reactie