web analytics

Denon toont opvolger van AH-W150 in-ears

Draadloze in-ears zijn toch een geval apart. Ze zijn handig, maar hebben toch vaak issues op gebied van ontvangst, accuduur en comfort. Denon toont op de conferentie de opvolger van de AH-W150. 

De nieuwe AH-W150 moet met name betere ontvangst hebben. Bij de vorige versie was het nog weleens het geval dat als de telefoon van de ene naar de andere broekzak verhuisde, de muziek ‘meeverhuisde’. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een betere bluetooth-chip moet dat hebben opgelost.

Waterdicht

Bij sporters is het belangrijk dat de in-ears tegen zweet en water kunnen. De nieuwe versies zijn echt waterdicht. U zou er bijna mee onder water kunnen. En dat voor 99 euro!

Video Denon AH-W150

Gerelateerde berichten

Beter Beeld en Geluid Zevenbergen

Importdivisie Beter Beeld & Geluid heet Audio Ingang

Beter Beeld & Geluid is onder audioliefhebbers een bekende naam op het gebied van highend hifi. Naast twee winkels is het bedrijf tevens importeur van een aantal bekende merken. Vanaf nu opereert deze importdivisie onder de naam Audio Ingang.

Qobuz

Spannende tijden voor Qobuz

Spannende tijden voor de Franse Streamingdienst Qobuz. Op 29 december spreekt de Franse Ondernemerskamer zich uit over de vraag welke van de twee belangstellende partijen de streamingdienst mag overnemen. Op 16 december was er een hoorzitting waarbij de twee bieders, van wie onbekend is wie het zijn, hun visie mochten geven op hun overnamebod.

Geef een reactie