web analytics

Denon AVR-X3300W netwerk receiver

De Denon AVR-X3300W netwerk receiver, het kloppend hart voor een stevige home cinema-installatie

De Denon AVR-X3300W is de nieuwste telg in de X-serie receivers van Denon, een uitstekende centrale spil voor uw home cinema-installatie.

Goed geluid bij goed beeld is feitelijk een logisch iets, is het een minder dan het ander dan is de totaalervaring toch niet compleet. De Denon AVR-X3300W is de grootste en meest uitgebreide receiver in de X-serie tot nu toe. Bedoeld om grotere ruimten kamervullend van geluid te voorzien stuurt de 7.2-kanaals eindversterker 150 Watt per kanaal de deur uit. Als vanzelfsprekend is voorzien in Dolby Atmos voor extra ruimtelijk en natuurlijk klinkend surroundgeluid. 4K Ultra-resolutie wordt ondersteund, inclusief upscalingmogelijkheden.

Netwerk

De AVR-X3300W is voorzien van uitgebreide netwerkmogelijkheden, onder meer via – natuurlijk – Wifi. Diverse high-res audiobestandsformaten worden zo uit de verpakking ondersteund, waaronder FLAC, IFF of DSD tot respectievelijk 192kHz/24-bit en DSD5,6Mhz. Apple Airplay, internetradio, Pandora en Spotify Connect vormen eveneens geen probleem. Verder is voorzien in Bluetooth en USB. In de VS kost het apparaat $999 dollar, vooralsnog is de receiver niet op de Nederlandse Denon-website te vinden.

Gerelateerde berichten

Apple iPhone 5

Ontwerp uw eigen app

De laatste jaren heeft een explosieve groei plaatsgevonden in de ontwikkeling en het aanbod van apps voor mobiele toepassingen. Apps stellen ons in staat om overal en altijd, plaats- en tijdonafhankelijk, toegang te hebben tot bijvoorbeeld onze muziek, en sluiten aan op een ontwikkeling waarin het digitale leven zich meer en meer afspeelt op mobiele […]

Geef een reactie