web analytics

Clones Audio Shaar: audiofiele USB3-kaart

De Shaar van Clones Audio, audiofiel USB3

Met de Shaar van Clones Audio haalt u een betaalbare USB-3 PCIe-insteekkaart in huis, waarmee u iedere redelijke recente pc van een audiofiele upgrade voorziet.

De kans dat een USB-poort in uw huidige computersysteem HF-ruis introduceert in uw audiosysteem is levensgroot. Denk in dat geval bijvoorbeeld aan een koppeling tussen pc en een DAC of all-in-one versterker. Door gebruik te maken van een speciaal voor audiogebruik geoptimaliseerde USB-insteekkaart zoals deze Shaar omzeilt u dat probleem.

USB3

Dat audiofiel niet ten koste hoeft te gaan van snelheid bewijst Clones Audio met deze USB3-kaart. Voorzien van bescherming tegen overbelasting, een ultra low noise regulator, een ultra low phase clock en andere afschermende maatregelen maken dit tot een must-have voor iedere audioliefhebber in het bezit van een pc. Helaas past deze PCIe-kaart niet in een laptop, maar daar is wat ons betreft wel overheen te komen. De prijs van de uitbreidingskaart is verrassend bescheiden: omgerekend zo’n €160.

Gerelateerde berichten

Spotify in de browser

NIEUWS – Sony’s Music Unlimited had het al: een browsergebaseerde interface. Lekker makkelijk want zo kunt u overal en altijd inloggen en spelen. Spotify heeft nog altijd software nodig om te kunnen spelen. Maar dat zou weleens over kunnen zijn. Er zijn geruchten dat er een browserversie komt.

Geef een reactie