Riva Turbo X, de betere Bluetoothspeaker

De Riva Turbo X is een Bluetoothspeaker uit de betere kwaliteitsklasse

Laten we heel eerlijk zijn: de meeste Bluetoothspeakers klinken beroerd, de Riva Turbo X ziet er daarom erg veelbelovend uit. Hifi voor overal!

Wat opvalt aan de Riva Turbo X Bluetooth luidspreker zijn – behalve het strakke ontwerp – de stevige specs waar dit apparaat over beschikt. Het totale vermogen bedraagt 45 Watt, verdeeld over een frontspeaker en twee aan de zijkanten. Wilt u eens een wat hoger volume aan geluid produceren, dan is er een turbo-modus, die frequenties beneden de 160 Watt comprimeert. Dat beschermt de drivers als u de volumeknop echt ver open wilt draaien. Voor echt kwaliteitsgeluid kiest u natuurlijk voor de normale weergavestand.

26 uur volledig draadloos

De ingebouwde accu levert tot 26 uur aan draadloos geluid, dat is best veel te noemen. Dat de Riva Turbo X uitstijgt boven het gros van de Bluetooth-speakers blijkt ook uit de ondersteuning van aptX, naast SBC en AAC. Mocht u er behoefte aan hebben dan behoort handsfree bellen of Skypen dankzij een ingebouwde microfoon tot de mogelijkheden. De speaker is verder via de iOS-app Riva Ground Control vanaf een iPhone te bedienen, maar ook zijn aanraakknoppen op de speaker zelf aanwezig. De Turbo X kost $299 dollar.

 

Gerelateerde berichten

Buffalo LinkStation 410

LinkStation 400 NAS-serie van Buffalo

Buffalo is thuis in NAS-oplossingen en bevestigt dat door de nieuwe LinkStation 400 NAS-serie te lanceren. Buffalo belooft betere prestaties, een eenvoudige installatie en beheer op afstand. De LinkStation 400-serie bestaat uit 3 modellen: de 410 en 420 met 1 of meerdere harde schijven en de 421 zonder harde schijf.

AudioPart distributeur Van Medevoort

NIEUWS – Van Medevoort heeft AudioPart aangesteld als officiële distributeur voor Van Medevoort binnen Nederland en België. Kenners zullen nog weten dat dit voorheen een taak van Clofis was. Helaas is dat eind vorig jaar gestopt. Vanaf 15 april gaat AudioPart aan de slag met Van Medevoort. 

Geef een reactie