web analytics

Optoma NuForce BE6i oordopjes

De Optoma NuForce BE6i oordopjes zijn écht draadloos

De nieuwe Optoma NuForce BE6i (let op de i) borduurt voort op het succes van z’n draadloze voorganger en is nu ook waterbestendig. Zweten mag dus!

Misschien moet u even een keertje extra kijken, maar de Optoma NuForce BE6i is écht draadloos. Of bijna dan, want de enige draad loopt tussen beide oordopjes. Noodzakelijk, want halverwege bevindt zich de Bluetooth 4-ontvanger (met aptX en AAC-support) en bedieningsknoppen. Het korte snoer is handig, want als u een of beide dopjes uit het oor haalt blijft de BE6i om de nek hangen.

Lang luisteren

De batterijduur bedraagt 8 uur en dat is erg veel, mede gezien de compacte behuizing van de ontvanger. Het bereik bedraagt 30 meter, wat handig kan zijn voor tijdens het fitnessen of actief bezig zijn in een sporthal, u hoeft uw mobiel niet bij u te dragen om muziek te horen. De volledig metalen behuizing is IPX5-gecertificeerd wat betekent dat waterspatten en zweetdruppels geen probleem zijn. Het frequentiebereik van de dopjes ligt tussen 20 Hz en 20 kHz.

Gerelateerde berichten

Hail Of Bullets-fan

Nieuw festival: Tongeren Metal Fest

België is een nieuw metalfestival rijker. Tongeren Metal Fest is de opvolger van het jaarlijkse Metaal Paaskabaal-festival waar eerder Hail Of Bullets, Ostrogoth, Gama Bomb, Paul Di’Anno en vele anderen hun opwachting maakten.

revel home cinema

Revel Show bij Beter Beeld en Geluid

NIEUWS – Revel staat bekend om goed geluid voor een scherpe prijs. De luidsprekers die onder de vlag van Harman worden gefabriceerd, ogen niet alleen goed, maar ze klinken ook wel lekker hebben we regelmatig op shows gehoord. Op 26 en 27 april geeft BB&G een show in multi-channel opstelling. 

Geef een reactie