MOON ACE all-in-one duizendpoot

De MOON ACE all-in-one

De MOON ACE by Simaudio is een échte all-in-one: u hoeft alleen nog maar speakers aan te sluiten en vervolgens speelt u zo ongeveer alles wat digitaal is af.


Er zijn all-in-ones en all-in-ones. De MOON ACE is een exemplaar dat over een geïntegreerde voor- en eindversterker beschikt, maar een DSD256-capabele DAC (32bit/384 kHz PCM) en streamingmogelijkheden ontbreken evenmin. Grenzeloos internetradio luisteren is ook geen enkel probleem voor deze duizendpoot. Dankzij een MM phono-ingang behoort zelfs het aansluiten van een aloude platenspeler tot de mogelijkheden.

Streamen

Naast de DSD-DAC is verder voorzien in draadloos netwerken via Wifi en staat Bluetooth aptX garant voor een uitstekende draadloze geluidskwaliteit. Via de app MiND krijgt u toegang tot al uw muziekbibliotheken zoals bijvoorbeeld aanwezig op een NAS, computer, tablet of smartphone. Het uitgangsvermogen van de eindversterker bedraagt 50 Watt per kanaal en via een helder OLED-display wordt benodigde informatie glashelder getoond.

3 reacties

    1. Dag Geoffrey,

      Sorry. We moeten echt nog even de iPad app gaan proberen. Die schijnt een stuk beter te zijn dan de Android-app. Dit hebben we niet kunnen doen, omdat onze iPad stuk is gegaan. Woensdag gaat hij weer online.

Geef een antwoord