High End Munich data voor 2017

High End Munich, dé beurs voor audioliefhebbers

Net voorbij, maar toch kijken velen alweer rijkhalzend uit naar de volgende editie van de adiofiele beurs High End Munich. De data zijn bekend gemaakt, dus noteren maar!

Audioliefhebbers kunnen alvast 18, 19, 20 en 21 Mei 2017 in de agenda noteren. Op die data vindt namelijk de eerstvolgende High End Munich plaats, waar u weer heerlijk kunt wegdromen bij hoogdravende stukjes audiotechniek.

Dezelfde locatie

Op de beurs gonsde het gerucht dat de huidige locatie opgekocht zou zijn door BMW, maar de High End Society – organisator van de beurs – laat weten dat het evenement ook in 2017 weer gewoon op de vertrouwde locatie gehouden wordt. Dat u het weet.

Gerelateerde berichten

Studiedag Tentlabs analoog / digitaal

Menno van der Veen en Guido Tent – Tentlabs – organiseren in het kader van TubeSociety op 16 Oktober een studiedag. Guido Tent richt de aandacht op de invloed van voedingsruis en klokjitter op de weergave, layout van de schakeling in verband met EMC en signaal integriteit, IV conversie technieken plus analoge en digitale filtering. […]

4 reacties

  1. De data voor 2018.

    10.05.2018 – 13.05.2018

    Zijn ook al bekend.

    Dat BMW het MOC zou opkopen hoorde ik in Wuppertal. bij de HighEnd Socyety
    Maar dat gaat niet door.

Geef een reactie