High End Munchen – Astell & Kern

in Achtergronden (533) | Hifi achtergronden (344) | Shows (141) | Hi-Fi (988) |


Astell & Kern

Astell & Kern heeft wederom een flinke stand op de High End Munchen. En ook nu is er nieuws. Twee nieuwe spelers, een recorder, in-ears… genoeg. We lopen het even langs voor u! 

Allereerst zijn er de nieuwe Astell & Kern AK300 en AK320 mobiele spelers. Een soort ‘baby AK380’s’. De AK320 kan iets minder hoge sampling-rates aan – 192 kHz in plaats van 384 kHz – en de AK300 heeft één in plaats van twee dacs. En iets minder opslag-capaciteit: 64GB in plaats van 128GB voor de AK320 en zelfs 256GB voor de AK380.

Dan zijn er nog de accessoires: versterkers en recorders die we zien op de stand. Er is – geheel in trend van de Vinyl-hype – een opstelling waarbij er een opname gemaakt wordt van een plaat. Hartstikke gaaf natuurlijk.

Video Astell & Kern

Video Harvey Audio in-ears

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: