High End Munchen 2016 – Soulution

in Achtergronden (376) | Hi-Fi (508) | Achtergronden (217) | Shows (88) |


Wie aan high-end audio denkt, denkt aan Soulution? Toch? Soulution heeft net als BMW de 7, 5 en 3-serie. Op de show zien we een nieuwe 5-serie eindversterker en een nieuwe geïntegreerde 3-serie. De prijzen? Zeker nog wel Soulution-niveau met 25.000 euro voor de 5-serie eindversterker en 12.000 euro voor de geïntegreerde 3-serie. 

De Soulution-set die we hebben gehoord bestaat uit de nieuwe 5-series en de welbekende Magico-luidsprekers. We horen overduidelijk de snelheid en transparantie die hoort bij high-end. Magico kan ons nog steeds niet echt bekoren: te steriel. Maar goed: kwestie van smaak.

Video Soulution

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: