High End Munchen 2016 – Mercedes Burmester Audio

in Achtergronden (533) | Hifi achtergronden (344) | Shows (141) | Hi-Fi (989) |


AMG GT Burmester

Burmester maakt prachtige high-end audio producten. Waarom die filosofie en kennis niet verwerken in een high-end auto? Bowers & WIlkins, Dynaudio en bijvoorbeeld Mark Levinson doen dat ook? Wij gaan er eens goed voor zitten om te kijken hoe dat klinkt. 

Met maar liefste 11 luidsprekers en meer dan 1000 watt aan vermogen heb je wel wat. In ieder geval kan het hard genoeg. Maar daar gaat het bij échte audio niet om. Daar zijn watts meer voor de controle dan volume of luidheid. Controle in het laag met name.

In de AMG GT horen we verrassend veel verfijning en detail. Het laag is opvallend strak en absoluut niet bonkerig.

De prijs? Ongeveer 5000 euro meerprijs. Wisselgeld voor wie een AMG GT kan betalen.

Video Mercedes AMG GT / Burmester Audio

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: