High End Munchen 2016 – Illusonic

in Achtergronden (519) | Hifi achtergronden (332) | Shows (136) | Hi-Fi (968) |


Illusonic

We lopen de ruimte van Illusonic binnen om even te kijken naar de nieuwe producten. We lopen de ontwerper tegen het lijf: Christof Faller. Kortom: camera aan en interviewen maar! 

Illusonic is een Zwitsers hifi-merk. Maar wel één met een twist. De basis van de apparaten is software: room correctie software en algoritmes om geluid ‘immersive’ te maken. Het is ook niet zo dat Illusonic leeft van de hardware en de dacs / voorversterkers die het produceert. Het bedrijf maakt vooral algoritmes voor andere audio-merken. We mogen ze niet noemen, maar het zijn er heel wat. De reden dat Illusonic zelf producten ontwikkelt is eenvoudig: je leert ervan en ze vinden het gewoon leuk.

Video interview Christof Faller

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: