web analytics

GoldenEar Technology presenteert nieuwe speakers

Nieuwe speakers en sub van GoldenEar Technology

GoldenEar Technology introduceert de gloednieuwe Triton Three+ en Thriton Two+, terwijl ook de SuperSub X – een subwoofer – is toegevoegd aan het assortiment.

De Triton Three+ en Two+ zijn de opvolger van de naamgenoten zonder plusteken als toevoeging. Zaken die veranderd zijn betreffen onder meer nieuwe upper bas/midrange drivers en een volledig nieuw gebalanceerde cross-over met polypropyleen condensatoren zoals ook gebruikt in de Triton One. De DSP-software is compleet herschreven, daarbij gebruik makend van de ontwikkelingen en kennis afkomstig van de Triton One. De adviesprijs van de Triton Three+ is 2995 en die van de Triton Two+ €4200; beiden zijn per direct leverbaar.

Sub

Ook vers uit de fabriek afkomstig is de GoldenEar Technology SuperSub X. Deze subwoofer is gemaakt van zeer dik materiaal met hoge dichtheid en afgewerkt met een mooie hoogglans zwarte pianolak. Interessant is de toegepaste gepatenteerde combinatie van twee volledig gebalanceerde 8” long-throw actieve drivers in horizontale positie en twee volledig gebalanceerde 10” x 11” planar infrasonische radiators in verticale positie Deze SuperSub X gaat €1500 kosten en is leverbaar vanaf eind juli.

Gerelateerde berichten

Win een Purecable nanoHQ

Dat bekabeling een hoorbaar verschil brengt is voor ons geen geheim. Elke schakel in een set zorgt voor een hoorbare verandering. WIlt u dat zelf eens ervaren? Of bent u toe aan een upgrade? Dan is dit uw kans, want we mogen van Purecable de NanoHQ weggeven. Een setje van 2,5 meter (per kant) en […]

2 reacties

Geef een reactie