Fender komt met muzikale oordopjes

Fender springt ook in de lucratieve oordopjesmarkt

Fender – toch vooral bekend van zijn (bas)gitaren – heeft z’n eerste stappen op de markt van in-ear koptelefoons gezet. U kunt kiezen uit diverse smaken en kleuren.

Fender presenteert de in-ear’s als monitor, bedoeld voor on-stage gebruik. Maar dat betekent natuurlijk niet dat u er thuis lekker onderuitgezakt in de luie stoel niet ook van mag genieten. Ideaal ook voor in de trein en andere OV-takken van sport. In ieder geval heeft de gitaarfabrikant aandacht besteed aan een optimale pasvorm, hiervoor zijn duizenden oren gescand. De resulterende 3D-geprinte behuizing oogt in ieder geval organisch. Zou dit dan eindelijk de in-ear zijn die in ieders oor past?

Uitvoeringen

U kunt al een Fender in-ear scoren voor $99 in de vorm van de DXA1, het topmodel in de vorm van de FXA7 gaat voor $499 over de toonbank. De specificaties per setje zijn hier na te lezen en zien er veelbelovend uit. Niet helemaal vreemd, want Fender kocht voor de oordopjes koptelefoonproducent Aurisonic aan.

Geef een antwoord