web analytics

Cabasse Stream BASE, plat streamplezier

De Cabasse Stream BASE, praktisch voor onder de tv

Dat een ‘streamspeler’- zelfs met ingebouwde speakers – praktisch plat kan zijn zien we aan de Cabasse Stream BASE. Het apparaat ondersteunt zo uit de doos tevens diverse muziekdiensten.

De Cabasse Stream BASE is feitelijk een versterker met streamermogelijkheden en ingebouwde speakers. Een stevige basis voor uw televisie bovendien, want die zet u er simpelweg bovenop. De actieve filtering van het apparaat staat garant voor een volgens de fabrikant spectaculaire geluidskwaliteit door het individueel regelen van dome tweeter, midrange en low-midrange drivers van elk kanaal. Verder worden breedte en diepte van het geluidsbeeld vergroot in de home theater-modus. Een 13 cm naar beneden gerichte woofer zorgt voor stevig laag.

Film en muziek

Het moge duidelijk zijn dat de Cabasse Stream BASE specifiek is ontworpen voor gebruik in combinatie met een televisie. Maar laat u niet in de luren leggen: ook ‘solo’ staat het systeem z’n mannetje. Streamen via DLNA vanaf bijvoorbeeld uw NAS – draadloos via Wifi of bedraad via ethernet – is een optie. Internetradio biedt toegang tot duizenden internationale radiostations en audio streamen via muziekdiensten Deezer, Qobuz, Spotify en Tidal is zo uit de verpakking mogelijk. Op de USB-ingang sluit u een stick of harddisk met muziek aan, tevens is voorzien in Bluetooth met aptX-ondersteuning. De prijs van dit platte genius bedraagt €499.

Gerelateerde berichten

Eerste officiële Synology trainingsboek te koop

Streaming draait allemaal om netwerken. En een erg handig apparaatje binnen dat streaming-netwerk is een nas. Bijvoorbeeld van Synology. Maar hoe werkt zo’n nas nu? Wie graag op prettige wijze aan de slag wil met een netwerkschijf van Synology, kan nu een e-book aanschaffen! Eindelijk!

Geef een reactie