web analytics

Cabasse Stream BASE, plat streamplezier

De Cabasse Stream BASE, praktisch voor onder de tv

Dat een ‘streamspeler’- zelfs met ingebouwde speakers – praktisch plat kan zijn zien we aan de Cabasse Stream BASE. Het apparaat ondersteunt zo uit de doos tevens diverse muziekdiensten.

De Cabasse Stream BASE is feitelijk een versterker met streamermogelijkheden en ingebouwde speakers. Een stevige basis voor uw televisie bovendien, want die zet u er simpelweg bovenop. De actieve filtering van het apparaat staat garant voor een volgens de fabrikant spectaculaire geluidskwaliteit door het individueel regelen van dome tweeter, midrange en low-midrange drivers van elk kanaal. Verder worden breedte en diepte van het geluidsbeeld vergroot in de home theater-modus. Een 13 cm naar beneden gerichte woofer zorgt voor stevig laag.

Film en muziek

Het moge duidelijk zijn dat de Cabasse Stream BASE specifiek is ontworpen voor gebruik in combinatie met een televisie. Maar laat u niet in de luren leggen: ook ‘solo’ staat het systeem z’n mannetje. Streamen via DLNA vanaf bijvoorbeeld uw NAS – draadloos via Wifi of bedraad via ethernet – is een optie. Internetradio biedt toegang tot duizenden internationale radiostations en audio streamen via muziekdiensten Deezer, Qobuz, Spotify en Tidal is zo uit de verpakking mogelijk. Op de USB-ingang sluit u een stick of harddisk met muziek aan, tevens is voorzien in Bluetooth met aptX-ondersteuning. De prijs van dit platte genius bedraagt €499.

Gerelateerde berichten

Cambrige NP30 front

Cambridge Audio NP30 streaming audio speler

Streaming audio is op diverse manieren te realiseren. Het kan met usb-dacs, squeezeboxen met servers en met upnp-apparaten die vrijwel plug ?n play zijn. Kortom: het kan gemakkelijk of moeilijk. Cambridge Audio?s NP30 valt zonder twijfel in de categorie gemakkelijk. Is hij verder ook helemaal af?

Nieuwe diensten op Sonos

NIEUWS – Vanaf vandaag (01-06-2011) biedt Sonos twee nieuwe diensten op het streaming audio platform. Met AUPEO! en Stitcher is het mogelijk een persoonlijk radiostation samen te stellen. Een beetje als Spotify Radio, maar dan gratis…

Geef een reactie