web analytics

Bassocontinuo Zen Line met onder meer de Itabashi

De Bassocontinuo Itabashi vormt een prima basis voor uw high-end audio-apparatuur.

Bassocontinuo presenteert de nieuwe Zen Line aan audiomeubels, waaronder de fraaie Itabashi. Er is duidelijk óók gedacht aan de vinylliefhebber!

Het is vaak een wat onderschat onderdeel van de audiofiele hobby, maar laten we eerlijk zijn: een high-end versterker van €15.000, dat staat toch niet op een IKEA-bijzettafeltje van €15…? Niks mis met IKEA, maar bij designaudio hoort wat ons betreft ook een designmeubel. Zoals bijvoorbeeld de Itabashi uit de nieuwe Zen Line van Bassocontinuo.

Custom-made

U zit niet vast aan het basismodel van de Itabashi, maar u kunt het meubel geheel naar eigen wens samenstellen. Te kiezen valt onder meer uit diverse luxe hout- en leersoorten. De kast biedt meer dan genoeg ruimte voor diverse audiocomponenten en – leuk – een plekje voor een (bescheiden) LP-verzameling. Verder goed nieuws voor de liefhebbers: de Revolution Line is uitgebreid met de AEON 2.0, EOS 2.0 en ARGO 2.0. Tot slot zijn website en configurator vernieuwd (en als het goed is inmiddels online tegen de tijd dat u dit leest).

Gerelateerde berichten

Kensington

Eerste namen Noorderslag bekend

Eurosonic Noorderslag kondigt de eerste namen aan voor de 28ste editie van het festival. Uit Nederland werden de bands Kensington en Mister and Mississippi geselecteerd. Verder staan onder meer The Strypes uit Ierland en Coely en Vismets, beide uit België, op het programma.

Geef een reactie