web analytics

Akiko Audio Powercord Aerostar, desgewenst met NCF

De Akiko Audio Aerostar-voedingskabel in NCF-uitvoering

Het topmodel stroom (eigenlijk spannings)kabel van Akiko Audio – de Powercord Aerostar – is nu niet alleen verkrijgbaar met NCF-aansluiting, maar ook zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.

De nieuwe Furutech FI-50-pluggen zijn voorzien van nano-keramische deeltjes met piëzo-elektrische eigenschappen. Samen met een stevige en doordachte constructie moet dit voor een verlaging van de ruisvloer zorgen en ongewenste trillingen absorberen. Waarbij natuurlijk alles draait om een zo stevig mogelijk contactoppervlak. Geen gek idee dus dat deze optie beschikbaar is voor de Aerostar-kabels.

Dual Tube

Niet alleen de NCF-aansluiting (mocht u voor deze variant kiezen) is nieuw, ook de Aerostar kabel zelf is onderhanden genomen. Zo kregen de negen geleiders een nieuwe configuratie, werd de Teflon binnenmantel vernieuwd en verbeterden de ontwerpers de Dual Tube-techniek nog verder. Dual Tube zorgt voor 90 procent luchtisolatie, een mooi technisch snufje. Met de Powercord Aerostar van Akiko Audio wordt apparatuur optimaal van voedingsspanning voorzien. De fabrikant claimt dat door de lage ruisvloer meer informatie hoorbaar wordt, waardoor muziek natuurlijker klinkt en luistermoeheid geen kans krijgt.

Gerelateerde berichten

Pink Floyd The Wall

The Wall van Pink Floyd op Domcarillon

Dat Pink Floyd een rockband is die tot nieuwe interpretaties leidt, blijkt wel weer. Maandagavond 19 augustus zal de Utrechtse stadsbeiaardier Malgosia Fiebig samen met pianoduo Sandra Mol en Jeroen van Veen een bewerking van de rockopera The Wall spelen op het Domcarillon. Het is het slotconcert van de serie zomeravondconcerten van de Utrechtse Klokkenspel […]

Geef een reactie