web analytics

Steinway Lyngdorf luxe demo-thuisbios

Zo ziet Steinway Lyngdorf de ideale thuisbios voor zich

Met Steinway Lyngdorf-componenten bouwt u zo maar een indrukwekkende thuisbioscoop. Zie bijvoorbeeld deze watertandend mooie demo-bios!

U kunt natuurlijk een forse breedbeeld-tv prominent in de huiskamer ophangen en dit uw thuisbios noemen, maar dat is slechts behelpen. Echt genieten wordt het in een setting als te zien in de nieuwste (showcase) creatie van Steinway Lyngdorf. Deze kamer is echt omgetoverd tot een minibioscoop de luxe, inclusief passende stoelen, LED-strips en een megascherm.

Net echt

Natuurlijk zijn voor een levensechte bioscoop in huis – behalve een lege kamer – wel bijzondere componenten nodig. Zo is in deze ‘voorbeeldbios’ gekozen voor zeven Model S15-speakers in combinatie met twee Model LS subs. Dit wordt aangestuurd door volledig digitale surroundprocessor met RoomPerfect. Deze laatstgenoemde techniek zorgt voor een perfecte aanpassing van het geluidssysteem aan de luisterruimte. De Model A1-versterkers van Steinway Lyndorf zijn volledig digitaal, onderweg heen en weer converteren van analoog naar digitaal en andersom gebeurt dus niet wat de geluidskwaliteit ten goede komt. Laat het geheel een mooie inspiratie zijn voor uw eigen aspiraties aangaande een kekke thuisbios!

Geef een reactie