Sennheiser lift GoPro-geluid

Dankzij Sennheiser in de nabije toekomst ook goed geluid opnemen met een oPro

De GoPro is een prachtig kleinood voor het maken van actiefilms, maar het geluid laat vaak te wensen over en dus bedacht Sennheiser een bijpassende actiemicrofoon.

Je ziet vaak prachtige films gemaakt met een GoPro voorbijkomen, maar het geluid blijkt vaak beperkt tot vervormd gebral, krakende wind en meer ellende. Vandaar dus dat de maker van de clip er uit arren moede maar een muziekje achter heeft gezet. Nergens voor nodig, want met de nieuwe Sennheiser actiemicrofoon maak je tijdens actieve uitstapjes films mét fatsoenlijk geluid.

Net zo stevig

De actiemicrofoon is net zo stevig als de GoPro zelf: bestand tegen wind, sneeuw, ijs en modderspatten. Bovendien desgewenst ook onder water bruikbaar. Aansluiten op de camera gebeurt via een waterdichte koppeling, waardoor een stevig geheel ontstaat. De nieuwe Sennheiser actiemicrofoon werd onlangs op de NAB in Las Vegas als protoype getoond. Wanneer de microfoon precies leverbaar is, is nog niet bekend. Maar hij zit er aan te komen!

Gerelateerde berichten

Baroeg Open Air

Crisis raakt poppodia

Het gemiddeld aantal popconcerten en clubavonden per poppodium is opnieuw afgenomen in 2012. Ook de publieksinkomsten per locatie zijn in 2012 gedaald. Ondanks deze trend wisten de poppodia bezoekaantallen (ruim 3,3 miljoen bezoeken) op peil te houden, door gemiddeld meer bezoekers per concert te trekken. 

Tidal

Tidal stelt nieuwe CEO Jeff Toig aan

Het rommelt achter de schermen bij Tidal. De lossless-streamingdienst is in acht maanden tijd al toe aan zijn derde directeur. Jeff Toig werkte in het verleden in het management van SoundCloud en heeft de taak om van Tidal een serieuze concurrent voor Spotify, Deezer en Apple Music te maken.

Geef een reactie