web analytics

Pioneer SE-MHR5 koptelefoon voor onderweg

De Pioneer SE-MHR5

De Pioneer SE-MHR5 koptelefoon is de nieuwste telg in de Pure Audio-koptelefoonserie. Gemáákt voor onderweg, opvouwbaar en voorzien van nette specs.

Veel koptelefoons voor onderweg laten kwalitatief gezien meestal erg te wensen over. Zowel mechanisch als qua klank blijft het behelpen. De vraag naar beter neemt echter toe en fabrikanten springen dan ook in het gat dat ‘de betere koptelefoon’ heet. Ook Pioneer doet mee met de serie Pure Audio-hoofdtelefoons, aangevoerd door topmodel SE-Master1.

Gebalanceerd en ongebalanceerd

De Pioneer SE-MHR5 heeft een 40 mm driver waarmee een frequentiebereik dat loopt van 7 Hz tot 50 kHz gerealiseerd wordt. Het betreft een gesloten ontwerp wat storende geluiden van buitenaf tegenhoudt; minder geschikt dus voor op de fiets vanuit veiligheidsoogpunt bezien. De koptelefoon is opvouwbaar en een etui wordt meegeleverd. Ook meegeleverd zijn twee kabels: een standaard en een gebalanceerd exemplaar, beide voorzien van een 3,5 mm stereoplug. De impedantie bedraagt 45 Ohm en het maximale vermogen 1000 mW.

Gerelateerde berichten

Denon-AVR-X1100W (1)

Denon komt met AVR-X1100W en AVR-X2100W

Het Japanse merk Denon komt met twee nieuwe receivers op de proppen, namelijk de AVR-X2100W en AVR-X1100W. Beide modellen zijn in staat om muziek te verwerken via wifi en bluetooth. Bijzonder is bovendien dat de apparaten zijn uitgerust met een eco-modus, wat zou resulteren in een lager stroomverbruik.

Geef een reactie