web analytics

Phonar Veritas Style serie blijkt prettig geprijsd

De Veritas Style-serie van Phonar

De nieuwe Veritas Style-serie van de Duitse luidsprekerfabrikant Phonar ziet er netjes uit en bovendien zijn de diverse onderdelen prettig geprijsd.

De Veritas Style-serie bestaat uit een staande speaker (de Veritas p2 Style), de boekenplank-speaker Veritas m2 Style en de center-speaker Veritas c2 Style. De boekenplank-exemplaren hebben een vermogen van 75/100Watt, een impedantie van 8 Ohm en beschikken over een 26 mm hogetoner en een 130 mm gecombineerde laag-middentoner. De p2 (zuil) heeft een impedantie van 6 Ohm, terwijl de belastbaarheid 110/150Watt bedraagt. We treffen er wederom een 26 mm hogetoner in aan, en deze keer twee 130 mm laag-middentoners. De centerspeaker heeft eveneens een belastbaarheid van 110/150 Watt en beschikt over twee laag-middentoners.

Betaalbaar

Zoals beloofd zijn de Phonar Veritas Style-speakers betaalbaar te noemen, zo kosten de zuilen (p2) per paar €900, de compactere evenknieën m2 gaan voor €499 per paar over de toonbank. Voor de centerspeaker c2 telt u tot slot €399 (per stuk…) neer. Leverbaar in zwart en wit. An sich een alleraardigst geheel waarmee u zowel een puike stereoset als een surround-systeem mee op kunt zetten. Gehoord hebben we ze (nog?) niet, dus even luisteren alvorens de bankpas te trekken is aanbevelenswaardig.

Gerelateerde berichten

Melody Line

Benefietconcert en crowdfundingproject voor afgebrand muziekcentrum

Zaterdagavond 30 mei is het Amsterdamse muziekcentrum Melody Line volledig in de as gelegd. In het gebouw huurden diverse bands en dansscholen een studio of zaaltje. De verwachting is dat alle instrumenten, computers en overige spullen volledig zijn verwoest. Om de gedupeerden een hart onder de riem te steken organiseert poptempel Paradiso een benefietavond. Verder […]

Geef een reactie