web analytics

Grado iGe oordopjes met Apple-controller

De Grado iGe beschikt over een door Apple gelicenseerde controller

Grado heeft de nieuwe iGe oordopjes uitgebracht, voorzien van een Apple gelicenseerde controller. Bedien uw i-apparaat met de knopjes en spreek handsfree via de ingebouwde microfoon.

Oordopjes – ofwel in-ear koptelefoons – zijn niet voor iedereen weggelegd. Als u net niet over het juiste model oor beschikt vallen ze er steeds weer uit, of u moet ze stevig vastplakken met wat oorsmeer. Beschikt u echter wel over een ‘standaardoor’ én bent u gecharmeerd van de kleine dopjes dan heeft Grado de iGe’s voor u klaarliggen. Dankzij een door Apple gelicenseerde controller werken ze naadloos samen met een iPhone, iPad of iPod Touch. Via de in de kabel gemonteerde knopjes regelt u bijvoorbeeld snel het volume, of pauzeert u een track. De microfoon maakt handsfree bellen mogelijk, maar ook interactie met Siri.

Ongestoord luisteren

Hét grote voordeel van in-ear’s is -mits ze goed passen – dat er een luchtdichte tussen dopjes en oor ontstaat. Dat levert niet alleen een prima geluidskwaliteit op, maar zorgt er tevens voor dat anderen geen last hebben van uw muziekliefde. Het frequentiebereik van de Grado iGe’s loopt van 20 Hz tot 20.000 Hz en de impedantie bedraagt 24 Ohm. Ze wegen slechts 9 gram en er worden 4 setjes aan ‘rubbertjes’ meegeleverd. De prijs ligt op $99 dollar, al hebben we hem in Nederland helaas al voor een veel hogere prijs gezien.

Gerelateerde berichten

A. Bullys – Higher t.t. Eiffel

Het is inmiddels meer dan vijf jaar geleden dat we echt iets gehoord hebben van de Audio Bullys, dat vooral bekend is van de hit: We don’t Care. Een pompend, brutaal en zeer dansbaar nummer dat de lang in de hitlijsten heeft gestaan. Higher than the Eiffel volgt de al iets minder succesvolle, tweede cd […]

Geef een reactie