web analytics

Eminem Slim Shady re-release op cassette

Slim Shady van Eminem, nu óók op cassette

We meldden het onlangs al: de cassette zit in de lift en Eminem haakt daar handig op in. De rapper brengt de oudere The Slim Shady LP opnieuw uit, maar nu op cassette.

Zou het dan toch tijd worden om dat aloude cassettedeck van zolder te halen en mee te doen met de hipster-beweging? Back to the roots, zeg maar? Die keuze laten we wijselijk aan u over. Feit is echter dat zelfs de Grote Namen zich aan releases op cassette wagen.

Eminem op cassette

Toegegeven: Eminem heeft het niet aangedurfd om een gloednieuw album puur en alleen op cassette uit te brengen. Zou ook dom zijn, want echt meetbaar is de invloed van het cassettebandje nog lang niet. Feit is dat liefhebbers van Eminem-muziek zichzelf zonder meer als hip beschouwen en daardoor wellicht geïnteresseerd zijn in een cassette als medium. Het opnieuw uitgebrachte Slim Shady is in ieder geval een aardig verzamelaarsobject dat u alvast kunt bestellen op shadyrecords.com.

Gerelateerde berichten

Eerste indruk: de nieuwe Bowers & Wilkins 700-series

Bowers & Wilkins introduceert de lang verwachte opvolgers van de CM Series, de 700 Series. Met deze geheel nieuwe lijn luidsprekers maakt de fabrikant de stap naar het 800 topsegment qua technologie en klank een stukje kleiner. Tijdens de ontwikkeling van de 700-serie hebben de technici van Bowers veel aandacht besteed aan de stijfheid van […]

GTA

Engadget stelt lijst favoriete gaming-muziek samen

We denken er eigenlijk heel weinig over na bij het spelen van spellen: de soundtrack. Toch zijn er spellen die heel veel aandacht aan muziek en geluid in het algemeen besteden. Denk aan Killzone (van een stel Nederlanders). Engadget heeft een lijst met hun favoriete tracks gemaakt. Best interessant.

Geef een reactie