R-1000E van T+A speelt alles zonder morren

De T+A R-1000E mediaspeler die álles speelt

Als u op zoek bent naar één apparaat waarmee u álle audio in huis af kunt spelen, werp dan vooral even een blik op de T+A R-1000E mediaspeler. Inclusief cd-speler en tuners.

Waarom zou je voor elk type digitale (en deels zelfs analoge) media een apart apparaat neerzetten? Niet alleen zorgt dat voor een chaos aan afstandsbedieningen, maar ook neemt de kans op storingen toe. De R-1000E mediaspeler van T+A doet z’n naam echt eer aan, want dit apparaat speelt alles af. Natuurlijk inclusief DSD64 streaming audio, high-res audio (32 bit / 192 kHz), cd’s, Bluetooth inclusief aptX en internetradio. Daarnaast is voorzien in een FM-tuner én een DAB+ tuner, zelfs is gedacht aan een HD-FM-tuner, maar die is in Europa niet echt interessant.

Versterker

We zijn er nog niet, want naast al dit moois beschikt de R-1000E over een ingebouwde eindversterker van 2 x 115 Watt in 8 Ohm (2 x 180 Watt in 4 Ohm). Mocht u het willen dan is er optioneel nog een MM- of MC phonovoorversterker in te bouwen. Verder is er aan ingangen geen gebrek, usb, coax en optisch digitaal en ga zo maar door. Eigenlijk kunt u dit geheel nog het best beschouwen als de ultieme high-end hifi-installatie in één compacte behuizingen. De adviesverkoopprijs ligt op €5074.

1 reactie

Geef een antwoord