Quad-raad voegt Master & Dynamic toe aan portfolio

Quad-raad B.V breidt haar portfolio uit met de exclusieve hoofdtelefoons van het Amerikaanse Master & Dynamic. Heerlijk privé genieten van topkwaliteit!

Hifi-importeur Quad-raad (uit te spreken als kwadraat overigens) had al Audiolab en de luidprekers van Mission in het assortiment, nu is daar dus Master & Dynamic bijgekomen. Dit exclusieve merk van hoofdtelefoons ogen fantastisch en klinken al net zo mooi, dit laatste dankzij het ontwerptalent van Jonathan Levine.

Evenwichtig

De hoofdtelefoons zijn stuk voor stuk ontworpen om evenwichtig te klinken, of het nu gaat om bedrade of draadloze Bluetooth-exemplaren. In het laatste geval staat als vanzelfsprekend Aptx paraat om voor een passende high-end luisterervaring te zorgen. Materialen als premium leer voor bekleding van bijvoorbeeld de hoofdband en oorkussens zorgen voor een zeer gesofisticeerde uitstraling.

Gerelateerde berichten

Filmaanbod Google Play (2)

Films beschikbaar in Google Play

Via de applicatiewinkel van Google kunnen bezitters van een geschikt Android-toestel vanaf vandaag films huren of aanschaffen. Al eerder is het mogelijk om rechtstreeks apps, games, muziek en boeken te kopen, maar nu is daar ook een uitgebreid filmaanbod aan toegevoegd. Verder kunnen leden in Google Play voortaan ook fysieke producten bestellen, zoals de Nexus […]

Geef een reactie