Panasonic SC-ALL05: waterdichte multiroom-speaker

in Nieuws (2.042) |


De waterdichte Panasonic SC-ALL05

Kunt u ook in de badkamer niet zonder een deuntje muziek, kijk dan vooral eens naar de Panasonic SC-ALL05. Het betreft een waterdichte multiroom-speaker voor vochtige ruimten.

De Panasonic SC-ALL05 is niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook voor in de tuin of naast het zwembad (mocht u daar toevallig de beschikking over hebben). Regenbuien zijn geen probleem en zelfs als de speaker in het water valt terwijl u daar eveneens in vertoeft mag dat geen enkele schokkende ervaring opleveren. Zelfs de muziek blijft gewoon doorspelen, niets aan het handje!

Batterij

De SC-ALL05 beschikt ook nog over een ingebouwde batterij, zodat u het systeem geheel los van de netspanning kunt gebruiken. De speaker sluit naadloos aan bij de overige multiroom-componenten van Panasonic.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: