web analytics

Panasonic SC-ALL05: waterdichte multiroom-speaker

De waterdichte Panasonic SC-ALL05

Kunt u ook in de badkamer niet zonder een deuntje muziek, kijk dan vooral eens naar de Panasonic SC-ALL05. Het betreft een waterdichte multiroom-speaker voor vochtige ruimten.

De Panasonic SC-ALL05 is niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook voor in de tuin of naast het zwembad (mocht u daar toevallig de beschikking over hebben). Regenbuien zijn geen probleem en zelfs als de speaker in het water valt terwijl u daar eveneens in vertoeft mag dat geen enkele schokkende ervaring opleveren. Zelfs de muziek blijft gewoon doorspelen, niets aan het handje!

Batterij

De SC-ALL05 beschikt ook nog over een ingebouwde batterij, zodat u het systeem geheel los van de netspanning kunt gebruiken. De speaker sluit naadloos aan bij de overige multiroom-componenten van Panasonic.

Gerelateerde berichten

PMC bij CinemaDream

PMC luidsprekers bij CinemaDream

Bij audio- en video-expert CinemaDream in de Betuwe kan iedere filmliefhebber kennis maken met de mogelijkheden van een thuisbioscoop. Want vrijwel elke ruimte is met de juiste benadering en apparatuur om te toveren tot een heuse bioscoopruimte voor de optimale beleving van film en muziek.

Geef een reactie