Optoma NuForce uDac5, heerlijk compact

De prettig compacte (en dus meeneembare) Optoma NuForce uDAC5

De Optoma NuForce uDAC5 is een lekker kleine DAC met ingebouwde hoogwaardige koptelefoonversterker. Zorgt in een handomdraai voor uitstekend geluid uit uw pc of laptop.

Dat de gemiddelde geluidskaart of geluidschip in een pc of laptop verre van high-end-prestaties levert mag geen nieuws heten. Wilt u ook op pc of laptop genieten van kwalitatief goed geluid, dan is uitwijken naar een externe USB-DAC onvermijdelijk. De Optoma NuForce uDAC5 past perfect bij de audiofiele pc-gebruiker. Niet alleen is het een hi-res gecertificeerde DAC die PCM-snelheden tot een samplerate van 384 kHz ondersteunt, maar ook kan het kleinood overweg met DSD(256).

Meeneembaar

De DAC beschikt over en ingebouwde koptelefoonversterker, maar ook over RCA lijnuitgangen en een optische uitgang. Dankzij de compacte afmetingen is de NuForce ook eenvoudig mee te nemen onderweg. De verkoopprijs voor deze DAC bedraagt €299.

Gerelateerde berichten

Alpha goes Vinyl

Jep… na de afgelopen High End Munchen is het zover: de knoop is doorgehakt. Ook Alpha Audio gaat zo af en toe eens aandacht besteden aan vinyl. Nee: niet redacteur in kwestie; die blijft lekker streamen en blijft ver van die zwarte schijven vandaan. Maar een klein, select groepje auteurs mag onder bepaalde voorwaarden – […]

Pioneer SBX-N700

Drie nieuwe Soundbars van Pioneer

Pioneer Europe lanceert drie Soundbar-modellen voor de filmliefhebber, die maximaal wil genieten van helder geluid uit zijn tv. De SBX-N700, de SBX-N500 en de SBX-300 maken via Bluetooth eenvoudig verbinding met elk apparaat dat is voorzien van een Bluetooth-functie. 

Geef een reactie