web analytics

Belram voegt nieuwe JM Reynaud dealers toe

Een set Jean-Marie Reynaud (JMR) luidsprekers uit het assortiment van Belram

Het Brusselse Belram heeft als importeur van JMR enkele nieuwe dealers aan zijn netwerk toegevoegd: Holland Link (Kapelle), Audioperfect (Oostkamp) en Amplitude (Evere – Brussel).

JMR ofwel de luidsprekers van Jean-Marie Reynaud zijn zonder meer als uniek te bestempelen. Belangrijk is ook dat dit bedrijf inmiddels over 40 jaar high-end ervaring beschikt.

Belram

U vindt meer informatie over prijzen en officiële dealers van JMR op de website van Belram. Dit bedrijf distribueert voor de Benelux een beperkt aantal met zorg uitgekozen merken: Atoll Electronique, Atohm luidsprekers en kabels, SSC accessoires en natuurlijk de net genoemde JM-Reynaud luidsprekers.

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio

Nieuwsupdate CES 2015 (deel 1)

Momenteel vindt in Las Vegas de grootste elektronicabeurs ter wereld plaats, namelijk CES 2015. Omdat we dagelijks worden overspoeld met omvangrijke persberichten, bundelen we het audionieuws in korte items. U hoeft hierdoor geen ellenlange teksten te lezen, terwijl u evengoed vlot op de hoogte bent van de recentste ontwikkelingen in het audiolandschap. Hierbij het eerste deel […]

3 reacties

Geef een reactie