Ludic Audio: hifi-kabels voor een mooie prijs

Kabels van Ludic Audio zijn verrassend voordelig; typisch Hollands

Het nieuwe Nederlandse merk Ludic Audio heeft een serie audiokabels voor u klaar staan. Bijzonder is de wel heel interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Dat audiokabels zelfs in high-end-uitvoering u niet de kop hoeven kosten wil Ludic Audio bewijzen met een assortiment aan kabels voor de muziekliefhebber. Er is voor elke toepassing wel een kabel te vinden, inclusief netvoedingskabels.

Betaalbaar

We hebben de Ludic Adio-producten nog niet zelf aan de tand kunnen voelen, maar kijkend naar de specs en afbeeldingen van de kabels ziet het er best veelbelovend uit. De prijzen zijn zonder meer aantrekkelijk te noemen. Zodra er meer bekend is over hoe de kabels daadwerkelijk ‘klinken’ komen we daar zonder meer op terug.

Gerelateerde berichten

Abbey Road

Neem een virtueel kijkje in Abbey Road Studios

De Abbey Road Studios zijn wereldberoemd en normaliter voor het publiek gesloten. Dankzij Google kunt u evengoed een kijkje komen nemen. Het internetbedrijf heeft namelijk ruim 150 360-graden panoromafoto’s gemaakt, zodat u de drie hoofdstudio’s op uw pc of tablet van dichtbij kunt verkennen. 

Geef een reactie