KR Audio presenteert nieuw KR VA 200 monoblok

KR Audio presenteert een nieuwe 'buizenbak'

Als u gecharmeerd bent van warme buizenklanken, dan is de nieuwe versie van de KR Audio KR VA 200 monoversterker een apparaat om van te watertanden.

U moet nog een paar weken wachten, maar dan wordt de KR Audio KR VA 200 officieel gepresenteerd in Milaan. Het betreft hier een (bijna!) klassieke buizenversterker in mono-uitvoering opgezet als klasse A circlotron en voorzien van een Lundahl C-kern uitgangstrafo. Er is gekozen voor een volledig symmetrische opzet met differentiële ingangstrap. In het drivercircuit wordt gebruik gemaakt van MOSFET’s, vandaar het ‘bijna’.

KR Audio

De uitgangsbuizen (8 x KR 842vhd) stellen de bias automatisch in, wat betekent dat bij vervanging van een oude of defecte buis geen enkele instelling nodig is: het werkt allemaal direct zoals het hoort. Het uitgangsvermogen van één KR VA 200 bedraagt 200 Watt, het frequentiebereik loopt van 20 Hz tot 40 kHz. Op de site van KR Audio kunnen buizenliefhebbers hun hart sowieso ophalen, want daar is heel wat moois te zien.

Gerelateerde berichten

Apple iPhone 5

Ontwerp uw eigen app

De laatste jaren heeft een explosieve groei plaatsgevonden in de ontwikkeling en het aanbod van apps voor mobiele toepassingen. Apps stellen ons in staat om overal en altijd, plaats- en tijdonafhankelijk, toegang te hebben tot bijvoorbeeld onze muziek, en sluiten aan op een ontwikkeling waarin het digitale leven zich meer en meer afspeelt op mobiele […]

Geef een reactie