web analytics

KEF Blade show bij Alpha High End

Wilt u heel graag de KEF Blade eens horen? En wilt u dat ook nog op de gloednieuwe NU Vista van Musical Fidelity én onder het genot van begeleiding van Mr Coorg himself? Nou: dit weekend kan dat bij Alpha High End in Brasschaat. 

Het is altijd interessant om een goede demo te krijgen mét de mensen van het merk zelf om technische uitleg te doen over het product. Dat hebben we al eerder ervaren bij bijvoorbeeld Vivid. Nu kunt u het ook ervaren bij KEF. Daar gaat namelijk Johan Coorg een demo geven van de Blade. En aangezien Johan Coorg wel een man is die van muziek houdt – understatement – zal het een zéér interessante, muzikale reis worden. Met de nodige pauzes voor vragen en uitleg rondom het Blade-concept.

KEF Blade

De Blade is een bijzonder geval. De luidspreker heeft letterlijk de vorm van een mes. Voorop de luidspreker vindt u de UniQ driver die mid en hoog weergeeft. Aan de zijkanten zijn de woofers. Deze houden elkaar in bedwang: anti-resonantie. Het gehele ontwerp is zo gemaakt dat de sweetspot groot is en dat niets resoneert. Johan Coorg kan er meer over vertellen.

Waar en wanneer?

De demo is op 19 en 20 maart 2016. U bent welkom vanaf 10 uur tot zo’n 17:00. De presentaties en demo’s zijn bij Alpha High End in Brasschaat.

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio SX-50

SX-serie van Cambridge Audio

Cambridge Audio is geen beginneling als het gaat om luidsprekers. De ?budget? S30 is waarschijnlijk het best verkopende product dat ooit door het bedrijf op de markt is gezet. Maar? Cambridge Audio is nu echt van plan veel stof te doen opwaaien met de nieuwe SX-serie.

Geef een reactie