web analytics

Fresh ‘n Rebel Rockbox bluetoothspeaker met retrolooks

De Fresh 'n Rebel Rockbox Chunk Fabriq-edition neem je alleen voor het uiterlijk al mee

De Fresh ‘n Rebel Rockbox Chunk Fabriq Edition bluetoothspeaker is ideaal voor acceptabel klinkende muziek onderweg. En het ‘mierzoete’ retro-uiterlijk maakt toch nog iets bijzonders van dit kleinood!

De temperaturen lopen weer langzaam op en dat betekent meer onderweg buiten de deur. Om ook dan nog te kunnen genieten van een deuntje muziek zijn we veelal aangewezen op portable varianten afkomstig van bijvoorbeeld een smartphone, muziekspeler of tablet. De geluidskwaliteit daarvan is standaard echter niet bijzonder indrukwekkend en dus is uitwijken naar een koptelefoon noodzakelijk. Maar daar wilt u wellicht ook weer niet de hele dag mee rond lopen. Dan blijven portable speakers over. De Fresh ‘n Rebel Rockbox Chunk Fabriq Edition klinkt alleraardigst (maar uiteraard spreken we hier zeker niet van high-end audio) en oogt fris en fruitig.

Fresh ‘n Rebel gaat retro

De hele Chunk Fabriq Edition is bekleed met een speciale stof van geweven multicolor stof. Het ziet er enerzijds retro-fifties uit, maar tegelijkertijd ook verrassend modern. Onder de motorkap vind je twee afgestemde drivers en een passieve woofer. Een dsp zorgt ervoor dat het geluidsbeeld bij elk ingesteld volume goed en evenwichtig klinkt. Een ingebouwde oplaadbare batterij is goed voor 20 uur speeltijd en je kunt er desgewenst onderweg ook je mobiel mee opladen. Duur is het kleinood geenszins: voor €129 neem je er een mee naar huis. En als gedistingeerde audioliefhebber mag je met dit boxje best gezien worden.

Gerelateerde berichten

Review en win! Tubulus-kabels

PRIJSVRAAG – Zelf ervaren wat een goede set kabels kan doen voor uw systeem? Of wellicht nog niet helemaal overtuigd van het nut? Nou, daar weten we wel raad mee bij Alpha Audio. Samen met Tubulus stellen we één complete set bekabeling beschikbaar om te testen!

Geef een reactie