Bryston Cubed Series eindversterkers

Een van de nieuwe Bryston Cubed Series versterkers, de 4B

In de Bryston Cubed Series is voor elk wat wils te vinden, zowel qua vermogen als kanalen (mono of stereo). Bridgen is mogelijk.

De Bryston Cubed Series is de vervanger van de inmiddels alweer 7 jaar meedraaiende SST²-serie. Ten opzichte van deze illustere voorgangers is er flink wat verbeterd, zo is onder meer de ingangsvervorming spectaculair verlaagd. Ook de ruisgetallen zijn naar beneden bijgesteld en het stand-by stroomverbruik bedraagt nu slechts 500 mA. En tot slot is ook het uiterlijk onderhanden genomen.

Mono of stereo

Alle versterkers in de Cubed Series beschikken over een gepatenteerd lineair ingangsscircuit dat volgens de makers z’n weerga niet kent. De stereoversterkers uit de reeks kunnen desgewenst in bridge geschakeld worden; dat levert meer dan het dubbele aan uitgangsvermogen op maar dan in één kanaal. Voor de liefhebbers zijn er ook monoblokken beschikbaar. De versterkers zijn leverbaar als C-versie of Pro-versie. Deze laatste categorie is altijd zwart gekleurd en is ingebouwd in de welbekende 19-inch behuizingen inclusief handgrepen aan de voorkant. De importeur is Mafico, momenteel druk bouwende aan hun nieuwe website.

Geef een antwoord