XTZ TUNE4 actieve speakers

De TUNE4 speakers klinken prima en zijn ideaal voor bijvoorbeeld multimediale toepassingen

Met de XTZ TUNE4 actieve speakers – voorzien van een klasse D versterker – haalt u een setje universeel inzetbare boxen in huis. Voor bij de pc, tv, gameconsole of als hifi-setje.

Voor het echte high-end luisterwerk zijn de nieuwe XTZ TUNE4 luidsprekers niet bedoeld, maar als u naar een goede kwaliteit muziek wilt luisteren op bijvoorbeeld uw werkkamer dan zijn ze zonder meer ideaal. Een ingebouwde klasse D eindversterker houdt uw bureau zo leeg mogelijk, maar zorgt tegelijkertijd voor een net geluid. Verder is voorzien in DSP-correctie waardoor ze breed inzetbaar zijn in allerlei situaties waarin u compact en tegelijkertijd hifi klinkend geluid nodig hebt.

Bluetooth

Het aardige van de Zweedse TUNE 4 speakers is dat ze ook over Bluetooth-mogelijkheden – inclusief support voor AptX 4.0 – beschikken, waarmee ze zijn te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Speciaal voor die apparaten is tevens een app ontwikkeld waarmee u de DSP naar uw hand kunt zetten. Aardig extra detail: de drivers zijn kinder/hufterproof, want niet indrukbaar. De luidsprekersets zijn verkrijgbaar in wit en zwart en gaan voor €480 over de toonbank.

4 reacties

 1. De lezers van deze website and the newsletter zijn niet ‘veel mensen’, het zijn kenners. Uw antwoord en de eenvoud van de artikelen zijn een beetje tekenend voor hoe u uw lezers ziet en de capaciteiten van uw lezers inschat.

  1. Beste Lenthe,

   Ik en mijn auteurs onderschatten de lezers helemaal niet. Maar vergeet niet dat wij strak statistieken bijhouden en ook zien dat nieuws – dus NIET de reviews en achtergrondverhalen – veel generieke bezoekers trekken vanuit Google.

   Het is dus een bewuste keuze dat we bepaald jargon in nieuws vermijden en zaken wat eenvoudiger houden om zo ook deze lezers te bedienen. Dat is niet denigrerend naar de lezers. Wij begrijpen maar al te goed dat we hier degelijk onderlegde lezers op de site hebben. En dat is natuurlijk prachtig, want daardoor kunnen we soms lekker los met onderwerpen.

   Het feit dat we nieuws zo schrijven, is gewoon een keuze om ook de minder onderlegde lezers op een prettige manier te bedienen.

Geef een antwoord